Inden du bestiller en pakke hos Mad til døren bør du læse nedenstående handelsbetingelser, som gælder for alle vores måltidspakker og som du skal acceptere for at få gennemført bestillingen.

Firmaoplysninger

Mad til døren
Tingvej 2, 8382Hinnerup
Etableringsår: 2003
Telefon: 93951217
E-mail: mad@madtildoren.dk
Hjemmeside: www.madtildoren.dk
CVR-nummer: 43958283

Bestilling

Bestilling af en pakke foregår på vores hjemmeside. Såfremt du har eventuelle spørgsmål inden du bestiller, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 93 95 12 17.
Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms, fragt, afgifter, told mm.
Du kan læse om vores pakkepriser under punktet ”Produkter & Priser” på hjemmesiden.

Prøvepakke

Hvis du bestiller en prøvepakke får du kun leveret en gang. Hvis du ønsker yderligere leveringer, skal du tilmelde dig vores abonnementsordning.

Fravælge en uge eller ændring af abonnement

Du kan fravælge en uge eller foretage ændringer af dit abonnement ved at gå ind på vores hjemmeside under punktet ”Login”. Her skal du bruge dit kundenummer (dit telefonnummer) samt password.
Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, kan du kontakte os på telefon eller mail.

Framelding skal senest ske søndag aften kl. 23.59 til den levering, som kommer 8 til 9 dage i fremtiden.

Eksempel:
Er din leveringsdag mandag, så skal du senest fravælge mandagsleveringen i uge 5 om søndagen i uge 3.

På samme måde med leveringer om tirsdag.

Stoppe abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement med 9 dages varsel.
Du opsiger dit abonnement ved at gå ind på vores hjemmeside under punktet ”Login” med dit kundenummer og password.
Du kan også stoppe dit abonnement ved at kontakte os på mail, brev eller telefon blot vi modtager beskeden med 9 dages varsel.

Betaling

Uanset om du køber en prøvepakke eller tilmelder dig vores abonnementsordning, så foregår betalingen med et betalingskort, som f.eks. Dankort, Visa eller Mastercard.

Under punktet ”Tilmelding” på vores hjemmeside indtaster du dine kortoplysninger i trin 5 af 5.

Der bliver alene trukket penge på din konto, såfremt du har købt en måltidspakke. Hvis du er tilmeldt vores abonnementsordning og har fravalgt en pakke til en given uge, så bliver denne pakke ikke trukket på din konto.

Du kan ikke betale kontant, med girokort eller andet.

Nyt kortnummer eller bankkonto

Hvis du får et nyt bankkonto nummer eller et nyt kortnummer skal du ændre dette under “Login”.

Er det farligt at bruge betalingskort på nettet?

NEJ.

Mad til døren ser ikke dine kortoplysninger og alle dine kortsoplysningsdata bliver sendt via en krypteret forbindelse (SSL).

Alle følsomme data bliver håndteret af Wannafind A/S, som er godkendt af NETS. Du kan læse mere om Wannafind A/S på www.wannafind.dk.

Ydermere har du ingen selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL.

Levering

Vi stiller kasserne ved din hoveddør, hvis du ikke har angivet andet.
Herefter overgår risikoen til dig.
Der er ingen leveringsgebyrer.
Såfremt leveringen af en eller anden grund udebliver, skal du samme dag inden kl. 18.00 kontakte os pr. mail eller telefon. Vi vil så sørge for hurtig levering samme dag eller tilbagebetaling.

Leveringssted

Hvis du bestiller et abonnement, har du mulighed for at angive særlige ønsker til, hvor pakken skal sættes (terrasse, trappe, carport el. lign.). Angiver du ikke noget sted – sætter vi dine måltidspakker ved hoveddøren eller carport hvor der er skygge.

Emballage

Mad Til Døren bruger alene returemballage og der er således ikke noget engangsemballage, som skal smides ud.

Alle frosne varer bliver leveret i kraftige flamingokasser.

Inde i flamingokasserne ligger der fryseelementer som sikrer en konstant temperatur.

Alle andre varer leveres i en plastkasse, som også indgår i returordningen.

Returordningen virker på den måde, at du på leveringsdagen stiller flamingokassen, fryseelementerne samt plastkassen frem, som du fik forrige gang.
Så tager vi det hele med retur.

Leveringsemballagen er Mad til dørens ejendom.
Såfremt emballagen ikke sættes ud til afhentning forbeholder Mad til døren sig ret til at fakturere et emballagegebyr på 100 kr. pr. sæt.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af levnedsmidler. En bestilling er således bindende.

Reklamation

Hvis du vil reklamere over nogle af de varer, som du har fået tilsendt, bedes dette ske så hurtig som muligt efter du har konstateret manglen ved varen.
Du kan enten ringe eller maile til os med din reklamation.

Personlige data

For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide disse ting om dig:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse
• Selvvalgt password
• Leveringssted

Hvis du bor i en opgang og har sendt en nøgle eller dørkode til os, så er dette også registreret.

Derudover registrerer vi når du får ændret abonnement eller fravælger uger i en abonnementsperiode.

Personoplysningerne registreres hos Mad til Døren og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at Mad til Døren har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Mad til Døren opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos Mad til Dørens hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Mad til Døren.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til alle registrerede oplysninger: Administration og bogholderi. Vores chauffører vil på deres ruteplaner alene have adgang til telefonnummer, navn, adresse, særligt leveringssted samt dørkode/nøgle. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer.

Mad til Døren indsamler oplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer samt at kunne informere vores kunder omkring, nyheder, feriedage, ændring af leveringsdage samt øvrige forhold.

Vi gemmer IKKE oplysninger om dine kreditkortnumre.
Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig.
Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.
Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via u krypterede forbindelser. Når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse.

Som kunde/registret hos Mad til Døren har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret hos Mad til Døren.

Henvendelse i forbindelse med personlige data rettes til Mad til Døren via e-mail: mad@madtildoren.dk

Cookies

På Mad til Dørens hjemmeside indsamler vi oplysninger om dit besøg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne optimere websitet og dets funktionalitet, for at skabe øget brugervenlighed på hjemmesiden i forbindelse med køb af måltidskasser og med henblik på målrettet markedsføring. Oplysningerne kan ikke henføres til dig som person, men alene til den computer, du har besøgt hjemmesiden fra. Indsamlingen sker via cookies. Du skal være opmærksom på at du ved at besøge www.madtildoren.dk giver samtykke til de retningslinjer, som beskrives her.

Generelt om brug af www.madtildoren.dk

Logstatistik bruges på Mad til Dørens hjemmeside. Dette betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades med mere. Logstatistik anvendes blandt andet med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og til at skabe øget brugervenlighed.

Mad til Døren har ophavsret til alt materiale, der publiceres på hjemmesiden.  Materialet må ikke distribueres eller reproduceres uden tilladelse.

Mad til Døren tager forbehold for ændringer af information og evt. fejl på virksomhedens hjemmeside. Informationen på hjemmesiderne opdateres løbende, men fejl kan forekomme. Mad til Døren er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information på hjemmesiderne. Downloads af dokumenter fra Mad til Dørens hjemmeside sker på brugerens eget ansvar.

Ved at benytte dette website accepterer brugeren vilkårene i dette dokument. Indholdet opdateres efter behov, for at man som bruger ved, hvilken information Mad til Døren indsamler og hvorfor. Mad til Døren forbeholder sig retten til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af dokumentet. Besøg derfor denne side og kontroller om noget er blevet ændret. Hvis man fortsætter med at benytte Mad til Dørens produkter efter ændringer er foretaget, godkender brugeren dermed ændringerne. Ved at bestille en måltidskasse eller andet produkt af Mad til Døren accepterer brugeren samtidig, at Mad til Døren benytter personoplysninger ifølge de oplysninger, Mad til Døren har givet i dette dokument. Mad til Døren følger persondataloven.