Mad til Døren blev stiftet den 1. september 2003 med en vision om at levere sunde og lækre opskrifter samt gode, friske råvarer i sæson til en masse familier. Siden 1. maj 2023 har Mad til Døren været drevet af Martin Ib, kokken bag det aarhusianske madunivers MIB, i samarbejde med Rikke og Torben Kækel fra TRK Event.

Vi står for at udvikle spændende opskrifter, købe råvarerne og pakke det hele og køre det direkte ud til din private adresse eller arbejdsplads. Der er opskrifter og råvarer til fire dage om ugen, og du kan vælge måltidskasser til 2 voksne, 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne.

Mad til Døren holder til i Grundfør, lidt nord for Århus og herfra leveres varer ud til hele Østjylland. Varerne køres ud med egne biler og egne chauffører. Dette giver den fordel, at alt vores emballage genbruges igen og igen og vi sparer således miljøet for emballage spild. Alt emballage er vasket grundigt inden det bruges til næste levering.

Vores råvarer leveres af forskellige leverandører i nærområdet og vi prøver efter bedste evne at inkorporere årstidens frugt og grønt i de løbende menuer.

Mad til Døren fungerer som et abonnement, hvor du kan få leveret en måltidskasse hver uge eller hveranden uge. Såfremt du godt lige vil prøve vores koncept, inden du bestiller et abonnement, kan du købe en prøvekasse.

Vi finder på gode og velsmagende opskrifter.

Vi køber råvarer.

Vi pakker det hele, så det passer til opskrifterne og kører det direkte ud til din private adresse eller arbejdsplads.

mad til døren