Har du lyst til at se hvilke måltider, vi leverer ud i denne uge og 3 uger frem? Så klik på ugerne nedenunder.
For hver uge er der også angivet hvilke ingredienser, som du selv skal have.
Menuen
DAG 1: |
Spaghetti Carbonara (ca. 20 min.) |
DAG 2: |
Frikadeller & sprød kartoffelsalat med mormordressing (ca. 50 min.) |
DAG 3: |
Pastasalat med kylling & soltørret tomat (ca. 30 min.) |
DAG 4: |
Farsbrød med ovnkartofler, græsk salat & tzatziki (ca. 60 min.) |
DAG 1: |
3/4 dl piskefløde, 1 æg |
DAG 2: |
1 dl piskefløde, 1 æg, 3/4 dl havregryn, 3/4 dl mælk |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
1½ dl mælk, 1 æg, 3/4 dl havregryn, 2½ tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 1: |
1 dl piskefløde, 2 æg |
DAG 2: |
1½ dl piskefløde, 1 æg, 1 dl havregryn, 1 dl mælk |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
2 dl mælk, 1 æg, 1 dl havregryn, 4 tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 1: |
1 dl piskefløde, 2 æg |
DAG 2: |
2 dl piskefløde, 1 æg, 1½ dl havregryn, 1½ dl mælk |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
2½ dl mælk, 1 æg, 1½ dl havregryn, 5 tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
Menuen
DAG 1: |
Kartoffelsuppe med brøndkarse, bacondrys & brød fra bageren (ca. 30 min.) |
DAG 2: |
Pasta a la creme med porre & varmrøget laks (ca. 20 min.) |
DAG 3: |
Tortilla med oksekød & salat (ca. 25 min.) |
DAG 4: |
Kyllingefrikasse med grønt & kartofler (ca. 45 min.) |
DAG 1: |
1 dl fløde |
DAG 2: |
1 dl fløde |
DAG 3: |
2 dl cheasy fraiche, 1½ spsk. ketchup |
DAG 4: |
3 spsk. hvedemel, 35 g. smør, 3/4 dl fløde |
DAG 1: |
1½ dl fløde |
DAG 2: |
1½ dl fløde |
DAG 3: |
2½ dl cheasy fraiche, 2 spsk. ketchup |
DAG 4: |
4 spsk. hvedemel, 50 g. smør, 1 dl fløde |
DAG 1: |
2 dl fløde |
DAG 2: |
2 dl fløde |
DAG 3: |
3½ dl cheasy fraiche, 3 spsk. ketchup |
DAG 4: |
5½ spsk. hvedemel, 70 g. smør, 1½ dl fløde |
Menuen
DAG 1: |
Pasta med forårsgrønt (ca. 20 min.) |
DAG 2: |
Pizza med hjemmelavet basilikumpesto, lufttørret skinke, mozzarella & små tomater (ca. 20 min.+15 min. ovntid) |
DAG 3: |
Cannelloni med kylling, champignon, spinat & salat (ca. 20 min.+20 min. ovntid) |
DAG 4: |
Cornflakes panerede karbonader med grøntsagsstuvning & kartofler (ca. 30 min.) |
DAG 1: |
1 dl fløde |
DAG 2: |
3/4 dl olivenolie |
DAG 3: |
2 dl madlavningsfløde |
DAG 4: |
20 g. cornflakes, 1½ spsk. smør,1½ spsk. hvedemel |
DAG 1: |
1½ dl fløde |
DAG 2: |
1 dl olivenolie |
DAG 3: |
2½ dl madlavningsfløde |
DAG 4: |
25 g. cornflakes, 2 spsk. smør, 2 spsk. hvedemel |
DAG 1: |
2 dl fløde |
DAG 2: |
1½ dl olivenolie |
DAG 3: |
3½ dl madlavningsfløde |
DAG 4: |
35 g. cornflakes, 2½ spsk. smør, 2½ spsk. hvedemel |
Menuen
DAG 1: |
Ovnstegt rødspættefilet med aspargesbroccolisalat & krydderurtedressing (ca. 35 min.) |
DAG 2: |
Kyllingefrikadeller med pastasalat (ca. 45 min.) |
DAG 3: |
Boller i karry (ca. 60 min.) |
DAG 4: |
Ovnstegte kyllingeoverlår med tzatziki & pestokartoffelsalat (ca. 20 min. + ovntid ca. 45 min.) |
DAG 1: |
1½ dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, 1½ spsk. mel, ½ dl havregryn, 3/4 dl mælk, evt. fetaost |
DAG 3: |
1 æg, ½ dl mel, 3 dl mælk, 1 tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
1½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |
DAG 1: |
2 dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, 2 spsk. mel, 3/4 dl havregryn, 1 dl mælk, evt. fetaost |
DAG 3: |
1 æg, 1 dl mel, 4 dl mælk, 2 tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
2½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |
DAG 1: |
2½ dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, 4 spsk. mel, 1½ dl havregryn, 1½ dl mælk, evt. fetaost |
DAG 3: |
1 æg, 1½ dl mel, 5 dl mælk, 2 tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
2½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |