Har du lyst til at se hvilke måltider, vi leverer ud i denne uge og 3 uger frem? Så klik på ugerne nedenunder.
For hver uge er der også angivet hvilke ingredienser, som du selv skal have.
Menuen
DAG 1: |
Kyllingesuppe med grøntsager & tortellini (ca. 45 min.) |
DAG 2: |
Tortillas med sprødstegt kuller, guacamole, kål & dressing (ca. 30 min.) |
DAG 3: |
Boller i karry med ris & tilbehør (ca. 45 min.) |
DAG 4: |
Cottage Pie (ca. 50 min.) |
DAG 1: |
3/4 dl fløde |
DAG 2: |
½ dl mel, ½ tsk. stødt spidskommen, 1/4 tsk. cayennepeber, 2 spsk. græsk yoghurt 10%, ½ spsk. mayonnaise, stødt chili eller tabasco efter smag |
DAG 3: |
1 æg, ½ dl mel, 3 dl mælk, 1 tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
15 g. smør, 3/4 dl mælk, ½ tsk. tørret timian, ½ tsk. tørret basilikum |
DAG 1: |
1 dl fløde |
DAG 2: |
1 dl mel, 1 tsk. stødt spidskommen, ½ tsk. cayennepeber, 3 spsk. græsk yoghurt 10%, 1 spsk. mayonnaise, stødt chili eller tabasco efter smag |
DAG 3: |
1 æg, 1 dl mel, 4 dl mælk, 1½ tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
20 g. smør, 1 dl mælk, 1 tsk. tørret timian, 1 tsk. tørret basilikum |
DAG 1: |
1 dl fløde |
DAG 2: |
1½ dl mel, 1½ tsk. stødt spidskommen, ½-1 tsk. cayennepeber, 4 spsk. græsk yoghurt 10%, 1½ spsk. mayonnaise, stødt chili eller tabasco efter smag |
DAG 3: |
1 æg, 1½ dl mel, 5 dl mælk, 2 tsk. karry, maizena saucejævner |
DAG 4: |
25 g. smør, 1½ dl mælk, 1½ tsk. tørret timian, 1½ tsk. tørret basilikum |
Menuen
DAG 1: |
Rodfrugtsuppe med rugbrødschips (ca. 40 min.) |
DAG 2: |
Ribeye bøffer med sprød grønkålssalat & stuvede kartofler (ca. 35 min.) |
DAG 3: |
Enebærgryde med kartoffelmos & rest af grønkålssalat (ca. 50 min.) |
DAG 4: |
Kyllinge-powergryde med spidskål & ris (ca. 45 min.) |
DAG 1: |
cayennepeber, 1/4 tsk. stødt chili |
DAG 2: |
3½ dl mælk, 2 spsk. hvedemel, 1 tsk. tørret timian, 2 spsk. olivenolie, 3/4 spsk. æbleeddike, 3/4 spsk. flydende honning |
DAG 3: |
1½ spsk. hvedemel, 1 dl fløde, 1 dl creme fraiche 18%, ½ tsk. tørret rosmarin, 2 dl mælk |
DAG 4: |
1/4 tsk. spidskommen, ½ spsk. brun farin, evt. creme faiche eller cheasy frais til topping |
DAG 1: |
cayennepeber, ½ tsk. stødt chili |
DAG 2: |
5 dl mælk, 3 spsk. hvedemel, 1½ tsk. tørret timian, 3 spsk. olivenolie, 1 spsk. æbleeddike, 1 spsk. flydende honning |
DAG 3: |
2 spsk. hvedemel, 1½ dl fløde, 1½ dl creme fraiche 18%, 1 tsk. tørret rosmarin, 4 dl mælk |
DAG 4: |
½ tsk. spidskommen, 1 spsk. brun farin, evt. creme faiche eller cheasy frais til topping |
DAG 1: |
cayennepeber, 3/4 tsk. stødt chili |
DAG 2: |
7 dl mælk, 5 spsk. hvedemel, 2 tsk. tørret timian, 3 spsk. olivenolie, 1 spsk. æbleeddike, 1 spsk. flydende honning |
DAG 3: |
2½ spsk. hvedemel, 2 dl fløde, 2 dl creme fraiche 18%, 1½ tsk. tørret rosmarin, 4 dl mælk |
DAG 4: |
1 tsk. spidskommen, 1½ spsk. brun farin, evt. creme faiche eller cheasy frais til topping |
Menuen
DAG 1: |
Thailandsk nudelsalat med oksestrimler & chilidressing (ca. 30 min.) |
DAG 2: |
Lun kyllingesalat i pitabrød med karrydressing (ca. 30 min.) |
DAG 3: |
Ising filet med kartofler & hvidkåls-tzatziki (ca. 40 min.) |
DAG 4: |
Minibøffer med hvidkål & kartofler i sennepssauce (ca. 30 min.) |
DAG 1: |
2½ spsk. sojasauce |
DAG 2: |
½ spsk. karry, 2dl cheasy fraiche, ½ tsk flydende honning |
DAG 3: |
70 g. mel, 1 dl græsk yoghurt |
DAG 4: |
1 æg, 1½ spsk. Dijon sennep, ½ dl mælk, 1½ spsk. maizena |
DAG 1: |
4 spsk. sojasauce |
DAG 2: |
1 spsk. karry, 2½ dl cheasy fraiche, 1 tsk flydende honning |
DAG 3: |
100 g. mel, 1½ dl græsk yoghurt |
DAG 4: |
1 æg, 2 spsk. Dijon sennep, 1 dl mælk, 2 spsk. maizena |
DAG 1: |
4 spsk. sojasauce |
DAG 2: |
1½ spsk. karry, 3½ dl cheasy fraiche, 1½ tsk flydende honning |
DAG 3: |
140 g. mel, 2 dl græsk yoghurt |
DAG 4: |
1 æg, 2½ spsk. Dijon sennep, 1½ dl mælk, 2½ spsk. maizena |
Menuen
DAG 1: |
Kokos-karrygryde med grøntsager & brød (ca. 35 min.) |
DAG 2: |
Mexicansk burger med guacamole & ristede små kartofler (ca. 35 min.) |
DAG 3: |
Karbonader med ærte/gulerodsstuvning & kartofler (ca. 30 min.) |
DAG 4: |
Pastasalat med kylling, grønt & karrycreme (ca. 20 min.) |
DAG 1: |
1½ tsk. karry, 3/4 spsk. sojasauce |
DAG 2: |
1 dl creme fraiche, evt. ketchup |
DAG 3: |
20 g. cornflakes eller hvedemel til panering |
DAG 4: |
1½ dl cheasy fraiche, 1½ spsk mayonnaise, 1½ tsk. karry |
DAG 1: |
2 tsk. karry, 1 spsk. sojasauce |
DAG 2: |
2 dl creme fraiche, evt. ketchup |
DAG 3: |
25 g. cornflakes eller hvedemel til panering |
DAG 4: |
2 dl cheasy fraiche, 2 spsk mayonnaise, 2 tsk. karry |
DAG 1: |
2½ tsk. karry, 1½ spsk. sojasauce |
DAG 2: |
2 dl creme fraiche, evt. ketchup |
DAG 3: |
35 g. cornflakes eller hvedemel til panering |
DAG 4: |
2½ dl cheasy fraiche, 2½ spsk mayonnaise, 2½ tsk. karry |