Har du lyst til at se hvilke måltider, vi leverer ud i denne uge og 3 uger frem? Så klik på ugerne nedenunder.
For hver uge er der også angivet hvilke ingredienser, som du selv skal have.
Menuen
DAG 1: |
Pasta Carbonara med tomatsalat (ca. 20 min.) |
DAG 2: |
Frikadeller & sprød kartoffelsalat med mormordressing (ca. 50 min.) |
DAG 3: |
Farsbrød med ovnkartofler, græsk salat & tzatziki (tilberedning ca. 60 min.) |
DAG 4: |
Pastasalat med kylling & soltørrede tomater (ca. 30 min.) |
DAG 1: |
3/4 dl piskefløde, 1 æg, ca. ½ spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
1 dl piskefløde, 1 æg, 3/4 dl havregryn, 3/4 dl mælk |
DAG 3: |
1½ dl mælk, 1 æg, 3/4 dl havregryn, 3 tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 4: |
|
DAG 1: |
1 dl piskefløde, 2 æg, ca. 1 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
1½ dl piskefløde, 1 æg, 1 dl havregryn, 1 dl mælk |
DAG 3: |
2 dl mælk, 1 æg, 1 dl havregryn, 4 tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 4: |
|
DAG 1: |
1 dl piskefløde, 2 æg, ca. 1 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
2 dl piskefløde, 1 æg, 1½ dl havregryn, 1½ dl mælk |
DAG 3: |
2½ dl mælk, 1 æg, 1½ dl havregryn, 5 tsk tørret oregano, 2½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 4: |
|
Menuen
DAG 1: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 2: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 3: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 4: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 1: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 2: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 3: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 4: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 1: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 2: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 3: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 4: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 1: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 2: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 3: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
DAG 4: |
I uge 14 holder vi påskelukket. I uge 15 kommer maden en dag senere pga. 2. påskedag. |
Menuen
DAG 1: |
Tortellini i lækker sauce med soltørrede tomater & spinat (ca. 25 min.) |
DAG 2: |
Italienske madboller med kylling, tzatziki & salat (ca. 30 min.) |
DAG 3: |
Græske bøffer i fad med kartoffelbåde & græsk salat (ca. 60 min.) |
DAG 4: |
Krebinetter med æble, stuvet spidskål & dildkartofler (ca. 40 min.) |
DAG 1: |
2½ dl fløde, 1½ tsk. tørret basilikum,3/4 tsk. paprika, 1/4 tsk. chili |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi, 1½ dl græsk yoghurt 10% |
DAG 3: |
1½ spsk. tørret oregano, 3/4 dl fløde, 1 tsk. paprika |
DAG 4: |
1 æg, 1½ tsk. tørret timian, 1 dl grov havregryn, 2 dl madlavningsfløde |
DAG 1: |
3½ dl fløde, 2½ tsk. tørret basilikum,1 tsk. paprika, ½ tsk. chili |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi, 3 dl græsk yoghurt 10% |
DAG 3: |
2 spsk. tørret oregano, 1 dl fløde, 1½ tsk. paprika |
DAG 4: |
1 æg, 2 tsk. tørret timian, 1½ dl grov havregryn, 2½ dl madlavningsfløde |
DAG 1: |
5 dl fløde, 3½ tsk. tørret basilikum,1½ tsk. paprika, 3/4 tsk. chili |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi, 3 dl græsk yoghurt 10% |
DAG 3: |
2½ spsk. tørret oregano, 1 dl fløde, 1½ tsk. paprika |
DAG 4: |
1 æg, 2½ tsk. tørret timian, 2 dl grov havregryn, 2½ dl madlavningsfløde |
Menuen
DAG 1: |
Kyllingelasagne med squash, majs & spinat (ca. 30 min.+30 min. ovntid) |
DAG 2: |
Grøntsagsfyldt kødsauce med pasta - kødsauce til to dage (ca. 30 min. + simre 20 min.) |
DAG 3: |
Tacoskaller med kødsauce & salat (rest af kødsauce fra dagen før) (ca. 15 min.) |
DAG 4: |
Fiskefrikadeller med persille samt spidskålssalat (ca. 30 min.) |
DAG 1: |
1/4 tsk. tørret chili, ½ tsk. tørret rosmarin, 1 tsk. tørret oregano, 1 dl mælk, 1 dl fløde |
DAG 2: |
3/4 spsk. tørret oregano, ½ spsk. tørret timian, 1½ spsk. rødvinseddike |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
1 spsk. æbleeddike, 1 tsk. flydende honning, 1½ dl cheasy fraiche, 3/4 spsk. grov sennep |
DAG 1: |
½ tsk. tørret chili, 1 tsk. tørret rosmarin, 1½ tsk. tørret oregano, 2 dl mælk, 1½ dl fløde |
DAG 2: |
1 spsk. tørret oregano, 3/4 spsk. tørret timian, 2 spsk. rødvinseddike |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
2 spsk. æbleeddike, 2 tsk. flydende honning, 2 dl cheasy fraiche, 1 spsk. grov sennep |
DAG 1: |
3/4 tsk. tørret chili, 1½ tsk. tørret rosmarin, 2 tsk. tørret oregano, 2½ dl mælk, 2 dl fløde |
DAG 2: |
1½ spsk. tørret oregano, 1 spsk. tørret timian, 2½ spsk. rødvinseddike |
DAG 3: |
|
DAG 4: |
2 spsk. æbleeddike, 2 tsk. flydende honning, 2½ dl cheasy fraiche, 1½ spsk. grov sennep |