madtildorennewstop

Jeg hedder Henriette Skovbakke og jeg har drevet Mad til Døren siden 1. september 2003.

Mad til Døren blev oprettet fordi jeg og min familie stødte ind i samme udfordring hver dag til aftensmad, nemlig hvad skal vi have at spise.

Det gav mig ideen til at starte et firma, som hjalp andre familier med samme udfordring.

Siden 2003 har jeg derfor bestræbt mig på, at lave gode og sunde opskrifter samt finde rigtig gode råvarer til mine kunder.

Mit firma holder til i Grundfør, lidt nord for Århus og herfra leverer vi varer ud til hele Østjylland. Varerne køres ud med egne biler og egne chauffører.

Dette giver den fordel, at alt vores emballage genbruges igen og igen og vi sparer således miljøet for emballage spild.

Alt emballage er vasket grundigt inden det bruges til næste levering.

Vores råvarer leveres af forskellige leverandører i nærområdet og vi prøver efter bedste evne at inkorporere årstidens frugt og grønt i de løbende menuer.

Vi finder på gode og velsmagende opskrifter.

Vi køber råvarer.

Vi pakker det hele, så det passer til opskrifterne og kører det direkte ud til din private adresse eller arbejdsplads.