Har du lyst til at se hvilke måltider, vi leverer ud i denne uge og 3 uger frem? Så klik på ugerne nedenunder.
For hver uge er der også angivet hvilke ingredienser, som du selv skal have.
Menuen
DAG 1: |
Ovnstegt rødspættefilet med aspargesbroccolisalat & krydderurtedressing (ca. 35 min.) |
DAG 2: |
Boller i karry med frugttopping (ca. 1 time) |
DAG 3: |
Ovnstege kyllingelår med tzatziki & pestokartoffelsalat (ca. 20 min.+ ovntid 45 min.) |
DAG 4: |
Kyllingefrikadeller med pastasalat (ca. 45 min.) |
DAG 1: |
1½ dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, ½ dl mel, 3 dl mælk, 1 tsk. karry, maizena saucejævner, ris |
DAG 3: |
1½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |
DAG 4: |
1 æg, 1½ spsk. mel, ½ dl havregryn, 3/4 dl mælk, evt. fetaost |
DAG 1: |
2 dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, 1 dl mel, 4½ dl mælk, 2 tsk. karry, maizena saucejævner, ris |
DAG 3: |
2½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |
DAG 4: |
1 æg, 2 spsk. mel, 3/4 dl havregryn, 1 dl mælk, evt. fetaost |
DAG 1: |
2½ dl cheasy fraiche |
DAG 2: |
1 æg, 1½ dl mel, 5½ dl mælk, 2 tsk. karry, maizena saucejævner, ris |
DAG 3: |
2½ dl græsk yoghurt 10%, evt. 1 fed hvidløg |
DAG 4: |
1 stort æg, 3 spsk. mel, 1 dl havregryn, 1½ dl mælk, evt. fetaost |
Menuen
DAG 1: |
Pasta i cremet tomatsauce (ca. 20 min.) |
DAG 2: |
Quesadillas med grøntsagsfyld (ca. 30 min.) |
DAG 3: |
Krydderbøffer i pikantsauce med kartoffelbåde & græsk salat (ca. 45 min.) |
DAG 4: |
Pastasalat med kylling & artiskokhjerter (ca. 30 min.) |
DAG 1: |
2½ dl fløde, evt. madlavningsfløde, ½ spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
|
DAG 3: |
1/4 dl havregryn eller rasp, 3/4 dl fløde, 1 æg, ½spsk. tørret oregano, 2 dl madlavningsfløde 18% |
DAG 4: |
2 spsk. olivenolie, ½ spsk. tørret oregano, 1½ tsk. flydende honning |
DAG 1: |
3½ dl fløde, evt. madlavningsfløde, 3/4 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
|
DAG 3: |
½ dl havregryn eller rasp, 1 dl fløde, 1 æg, 1 spsk. tørret oregano, 2½ dl madlavningsfløde 18% |
DAG 4: |
3 spsk. olivenolie, 3/4 spsk. tørret oregano, 2 tsk. flydende honning |
DAG 1: |
4½ dl fløde, evt. madlavningsfløde, 1 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
|
DAG 3: |
3/4 dl havregryn eller rasp, 1½ dl fløde, 1 æg, 1½ spsk. tørret oregano, 3 dl madlavningsfløde 18% |
DAG 4: |
3 spsk. olivenolie, 3/4 spsk. tørret oregano, 2½ tsk. flydende honning |
Menuen
DAG 1: |
Karrykylling i fad med kokosmælk, champignon & grønne asparges (ca. 30 min.+15 min. ovn) |
DAG 2: |
Marineret kotelet til grillen med lækre røsti & sommersalat (ca. 35 min.) |
DAG 3: |
Fiskefrikadeller med urtecreme & grøn kartoffelsalat (ca. 35 min.) |
DAG 4: |
Italienske kødboller i tomatsauce med små ovnstegte tomater (ca. 50 min.) |
DAG 1: |
2 tsk. karry |
DAG 2: |
1 æg |
DAG 3: |
1½ dl cheasy fraiche, 1½ spsk. mayonnaise |
DAG 4: |
1 æg, 1½ spsk. havregryn, 1½ tsk. tørret oregano, 1/4 tsk. cayennepeber, 2 dl fløde |
DAG 1: |
3 tsk. karry |
DAG 2: |
2 æg |
DAG 3: |
2 dl cheasy fraiche, 2 spsk. mayonnaise |
DAG 4: |
2 æg, 2 spsk. havregryn, 2 tsk. tørret oregano, ½ tsk. cayennepeber, 2½ dl fløde |
DAG 1: |
4 tsk. karry |
DAG 2: |
2 æg |
DAG 3: |
2½ dl cheasy fraiche, 2½ spsk. mayonnaise |
DAG 4: |
2 æg, 2½ spsk. havregryn, 2 tsk. tørret oregano, ½ tsk. cayennepeber, 2½ dl fløde |
Menuen
DAG 1: |
Pasta Carbonara med tomatsalat (ca. 20 min.) |
DAG 2: |
Burger med avocadocreme & tomatsalsa (ca . 30 min.) |
DAG 3: |
Frikadeller med sprød kartoffelsalat med grønne asparges (ca. 45 min.) |
DAG 4: |
Stegt flæsk med persillesauce & blomkål (ca. 40 min.) |
DAG 1: |
3/4 dl piskefløde, 1 æg, ca. ½ spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi, 1½ spsk. cheasy fraiche, tomatketchup |
DAG 3: |
1 æg, 3/4 dl havregryn, 1½ dl cheasy fraiche |
DAG 4: |
35 g. smør, 2 spsk. hvedemel, 3 dl mælk |
DAG 1: |
1 dl piskefløde, 2 æg, ca. 1 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi,3 spsk. cheasy fraiche, tomatketchup |
DAG 3: |
1 æg, 1 dl havregryn, 2 dl cheasy fraiche |
DAG 4: |
35 g. smør, 2 spsk. hvedemel, 3 dl mælk |
DAG 1: |
1½ dl piskefløde, 2 æg, ca. 1 spsk. tørret oregano |
DAG 2: |
evt. grillkrydderi, 3 spsk. cheasy fraiche, tomatketchup |
DAG 3: |
1 æg, 1½ dl havregryn, 2½ dl cheasy fraiche |
DAG 4: |
50 g. smør, 3 spsk. hvedemel, 4½ dl mælk |