Har du lyst til at se hvilke måltider, vi leverer ud i denne uge og 3 uger frem? Så klik på ugerne nedenunder.
For hver uge er der også angivet hvilke ingredienser, som du selv skal have.
Menuen
DAG 1: |
Brændende kærlighed med et twist - Tilberedning ca. 40 min. |
DAG 2: |
Frikadeller med stuvede spinat og kartofler - Tilberedning ca. 30 min. |
DAG 3: |
Bagt torsk med kulørte grøntsager - Tilberedning ca. 35 min. |
DAG 4: |
Kylling i karry med ris - Tilberedning ca. 45 min. |
DAG 1: |
*1 ½ varm mælk *ca.1 tske. groft salt *25 g smør *salt og peber |
DAG 2: |
*½ spsk. hvedemel *1 dl letmælk *salt og peber *evt. muskatnød *1 æg *olie og smør til stegning |
DAG 3: |
*¼ l letmælk *1 spsk hvedemel *ca.1 tske. groft salt *30 g smør *salt og peber |
DAG 4: |
*½ tsk. salt og friskkværnet peber *2 spsk. hvedemel *2 tsk. karry *lidt smør |
DAG 1: |
*2 ½ varm mælk *ca.2 tske. groft salt *50 g smør *salt og peber |
DAG 2: |
*1 spsk. hvedemel *2 dl letmælk *salt og peber *evt. muskatnød *1 æg *olie og smør til stegning |
DAG 3: |
*¼ l letmælk *2 spsk hvedemel *ca.1 tske. groft salt *50 g smør *salt og peber |
DAG 4: |
*1 tsk. salt og friskkværnet peber *3 spsk. hvedemel *3 tsk. karry *lidt smør |
DAG 1: |
*4 varm mælk *ca.3 tske. groft salt *75 g smør *salt og peber |
DAG 2: |
*2 spsk. hvedemel *2 dl letmælk *salt og peber *evt. muskatnød *2 æg *olie og smør til stegning |
DAG 3: |
*½ l letmælk *3 spsk hvedemel *ca.2 tske. groft salt *75 g smør *salt og peber |
DAG 4: |
*2 tsk. salt og friskkværnet peber *4 spsk. hvedemel *4 tsk. karry *lidt smør |
Menuen
DAG 1: |
Spaghetti med kødsauce - Tilberedning ca. 25 min. |
DAG 2: |
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler & råkost - Tilberedning ca. 40 min. |
DAG 3: |
Asiatisk kylling med ris, gulerødder og lynstegt spinat - Tilberedning ca. 30 min. |
DAG 4: |
Skinkegryde med knuste kartofler - Tilberedning ca. 30 min. |
DAG 1: |
*ca. 1 dl vand *1 spsk. olie *1½ tsk. tørret oregano *1½ tsk. tørret basilikum *ca. 1½ tsk. salt og friskkværnet peber |
DAG 2: |
*25 g. smør *2 spsk. hvedemel *2½ dl mælk *salt og peber *1 spsk. olivenolie |
DAG 3: |
*1 spsk. chilisauce *1 spsk. brun farin *2½ spsk. soyasauce *2 spsk. olivenolie til stegning * salt og friskkværnet peber |
DAG 4: |
*1½ dl vand *2 spsk. olie til stegning *1 tsk. paprika *salt og friskkværnet peber *Jævning mel/maizena |
DAG 1: |
*ca. 1½ dl vand *1 spsk. olie *2 tsk. tørret oregano *2 tsk. tørret basilikum *ca. 2 tsk. salt og friskkværnet peber |
DAG 2: |
*50 g. smør *3 spsk. hvedemel *4½ dl mælk *salt og peber *1 spsk. olivenolie |
DAG 3: |
*1½ spsk. chilisauce *2 spsk. brun farin *5 spsk. soyasauce *3 spsk. olivenolie til stegning * salt og friskkværnet peber |
DAG 4: |
*3 dl vand *2 spsk. olie til stegning *2 tsk. paprika *salt og friskkværnet peber *Jævning mel/maizena |
DAG 1: |
*ca. 2 dl vand *2 spsk. olie *2½ tsk. tørret oregano *2½ tsk. tørret basilikum *ca. 2½ tsk. salt og friskkværnet peber |
DAG 2: |
*70 g. smør *4 spsk. hvedemel *6½ dl mælk *salt og peber *1 spsk. olivenolie |
DAG 3: |
*3 spsk. chilisauce *3 spsk. brun farin *7 spsk. soyasauce *4 spsk. olivenolie til stegning * salt og friskkværnet peber |
DAG 4: |
*4 dl vand *3 spsk. olie til stegning *3 tsk. paprika *salt og friskkværnet peber *Jævning mel/maizena |
Menuen
DAG 1: |
Vi holder lukket i efterårsferien. Rigtig god ferie. |
DAG 2: |
Vi holder lukket i efterårsferien. Rigtig god ferie. |
DAG 3: |
Vi holder lukket i efterårsferien. Rigtig god ferie. |
DAG 4: |
Vi holder lukket i efterårsferien. Rigtig god ferie. |
DAG 1: |
|
DAG 2: |
|
DAG 3: |
|
DAG 4: |
|
DAG 1: |
|
DAG 2: |
|
DAG 3: |
|
DAG 4: |
|
DAG 1: |
|
DAG 2: |
|
DAG 3: |
|
DAG 4: |
|
Menuen
DAG 1: |
Pastafad med tomatsauce, bacon & mozzarellaost - Tilberedning i alt. 25 min. |
DAG 2: |
Fyldte peberfrugter med oksekød og råstegte kartofler - Tilberedning i alt. 35 min. |
DAG 3: |
Gyros i fladbrød med tzatziki- Tilberedning i alt. 20 min. |
DAG 4: |
Massaman Curry med kylling- Tilberedning i alt. 30 min. |
DAG 1: |
*1 dl fløde *1 tsk. oregano *evt. 50 g. friskhøvlet parmesanost |
DAG 2: |
*1 tsk timian, tørret *1 tsk stødt spidskommen |
DAG 3: |
*2 dl græsk yoghurt 10 %*2 tsk stødt spidskommen
*0,50 tsk chiliflager
*1 tsk sød paprika
*1 tsk timian, tørret
*1 tsk oregano, tørret
|
DAG 4: |
*2 spsk gul karrypasta *1 tsk soya *15 g sukker *Evt. 1 dl usaltet peanuts |
DAG 1: |
*1 dl fløde *1 tsk. oregano *evt. 50 g. friskhøvlet parmesanost |
DAG 2: |
*1 tsk timian, tørret *1 tsk stødt spidskommen |
DAG 3: |
*2 dl græsk yoghurt 10 %*2 tsk stødt spidskommen
*0,50 tsk chiliflager
*1 tsk sød paprika
*1 tsk timian, tørret
*1 tsk oregano, tørret
|
DAG 4: |
*2 spsk gul karrypasta *1 tsk soya *15 g sukker *Evt. 1 dl usaltet peanuts |
DAG 1: |
*1 dl fløde *1 tsk. oregano *evt. 50 g. friskhøvlet parmesanost |
DAG 2: |
*1 tsk timian, tørret *1 tsk stødt spidskommen |
DAG 3: |
*2 dl græsk yoghurt 10 %*2 tsk stødt spidskommen
*0,50 tsk chiliflager
*1 tsk sød paprika
*1 tsk timian, tørret
*1 tsk oregano, tørret
|
DAG 4: |
*2 spsk gul karrypasta *1 tsk soya *15 g sukker *Evt. 1 dl usaltet peanuts |